aboutus

Shenzhen Sunlight Lighting Co., Ltd.

Shenzhen Sunlight Lighting Co., Ltd. Shenzhen Sunlight Lighting Co., Ltd. Shenzhen Sunlight Lighting Co., Ltd. Shenzhen Sunlight Lighting Co., Ltd. Shenzhen Sunlight Lighting Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken: EDKFARM
Aantal werknemers: 100~120
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De Verlichtingsco. van het Shenzhenzonlicht, Ltd, in 2 0 1 1 wordt gevestigd, is een professionele fabrikant belast met het onderzoek, ontwikkeling, productie, groeien de verkoop en de dienst van geleid licht, leidden retroactief aanpassen buis, groeit fluorescent T 5 licht, kweekt licht tribune en propagatiesysteem dat.

Wij worden gevestigd in Shenzhen met geschikte vervoerstoegang, 30 mins behalve Shenzhen-luchthaven. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken, ontwerpen en produceren de nieuwe producten u vereiste en verzeker volledige klantentevredenheid.

Recente jaren, hebben wij E T L, c E T L, de certificaten van F C C in Noord-Amerika, C E & RoHs in Europa verkregen. Onze hoofdklanten van de markt van Noord-Amerika, van Europa en van Azië.

Wij stemmen in ook met de orden van O E M en van O D M. Gelieve een huidig product van onze catalogus te selecteren, of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan ons klantenservicecentrum over uw sourcing vereiste spreken.

Wij zijn één van de leverancier van Alibaba K A van China. wij hebben vriendschappelijke verhouding met elk van onze klanten wegens onze bekwame diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen gehad. Wij stemmen in warm met uw samenwerken met ons voor gemeenschappelijk succes.

Onze bedrijfdoelstellingen is aanbiedingsklant tevreden producten en klantenservice. Wij houden altijd gelukkige en op lange termijn zakelijke relatie met elk van onze klanten. Wij zijn altijd hier voor u.

Dienst

Merknaam: EDKFARM
Handelstype: De fabrikant meer dan 10 jaar bij kweekt licht gebied
Certificaat: ETL; cETL; FCC; IP65; Ce; RoHS
De dienst: OEM; ODM; 100% Respons
Hoofdproduct: Leiden groeien licht; t5 fluorescent groei licht
Leiden groeien Licht: EDK-leiden kweken licht, EDKIII-spectrum regelbare leiden met tijdopnemer licht kweken, groeien binnentijdopnemerleiden licht, IP65-groeien leiden licht, groeien dimmable leiden licht, EDJ-groeien leiden licht, passen leiden buis, enz. retroactief aan
Hoogste Markten: Noord-Amerika 65%; Europa 15%, Australië 10%; anderen 10%
Maandelijkse Productie: 10.000 -30.000 PCs/maand
 

Ons Team

China Shenzhen Sunlight Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Professioneel verkoop en R&D - Onze verkoop kan uw snel en goed probleem oplossen; de ingenieurs die uniek ontwerp verstrekken voor uw producten baseren op uw behoeften.

 

Na tien jaar van ontwikkeling, zijn de werknemers van ons bedrijf reeds zeer professioneel.

De werknemers in elke afdeling voeren goed hun plichten uit

Wij zullen ons beste onze klanten de beste dienst doen geven

Contactgegevens