Thuis

Shenzhen King Shine Industry Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

De Shenzhenkoning glanst de Industrieco., Ltd, zijn wij een particuliere onderneming die zich in de productie van high-power speciale LEIDENE lichten, met de capaciteit van het onderzoeken, productie en het verkopen specialiseerde. Onze fabriek is uitgerust met gevorderd materiaal, professionele technici en hoogst gekwalificeerd beheersteam, met het principe van „overleef door kwaliteit, ontwikkel me door technologie, oriënteer door de markt en streef naar de dienst“, verlenend de productie en de diensten van uitstekende kwaliteit. Ons bedrijf produceert hoofdzakelijk LEIDENE installatie kweekt lichten van het lichten en de LEIDENE aquarium, die allen door onze eigen techniekafdeling worden onderzocht. Onze producten nemen een belangrijke standpunt op dit gebied in. De traditionele producten gebruiken recentste modularization om de structuur te ontmantelen eenvoudig, installerend met unieke condensatorlens, maar het nieuwe product keurt COBLED geïntegreerde lampparels goed die met LEIDENE verpakkende fabriek worden samengewerkt. De LEIDENE lichtbronnen hebben de eigenschappen van hoog rendement, hoge condensator, volledig-spectrum, high-power kenmerken, die installaties maken beter en sneller groeien. Onze producten worden etc. uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Europa, Canada, Australië, Japan, en Rusland.

Als u specifieke eisen ten aanzien van onze producten hebt, kunnen wij orde goedkeuren en unieke producten ontwerpen aan u. Nu zijn alle conventionele producten met Ce, RoHS-hebben de certificatie en sommige producten PSE-certificatie.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Ons bedrijf bouwde 2012, een professionele vervaardiging zich specialiseert in het onderzoeken, productie en het verkopen in. 

Shenzhen King Shine Industry Co., Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : KsGrowl

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Cree geleid grow lights voor verkoop Van goede kwaliteit Cree geleid grow lights voor verkoop Van goede kwaliteit Cree geleid grow lights voor verkoop Van goede kwaliteit Cree geleid grow lights voor verkoop